Vi ved godt, at et vellykket arrangement byder på velsmag, og det er vores ambitiøse kokke heldigvis leveringsdygtige i. Du kan nemlig være sikker på, at der både er omhu og omtanke bag de retter, som forlader køkkenet. Omhu for faget og vores friske råvarer og ikke mindst en omtanke for både planeten og den egn, vi er en del af.
På Nyborg Strand får du nemlig smagen af Østfyn serveret på et sølvfad – eller i hvert fald en tallerken. Vi laver nemlig primært mad af lokale, friske råvarer i sæson. Det gør vi, fordi vi gerne vil reducere vores negative aftryk på planeten – og ikke mindst fordi, at vi har nogle helt enestående bønder, producenter og leverandører her omkring os. Lokalt er ikke et benspænd for os – det er et privilegium.
Vi arbejder på at reducere vores aftryk på kloden, og du vil også opleve, at grønt har en fremtrædende plads på vores tallerkener. Heldigvis bliver serveringerne ikke kedeligere af den grund. Vi har Det Økologiske Spisemærke i bronze, og vi arbejder på at reducere vores madspild – og at konvertere det uundgåelige spild til grøn energi.
Vi kan lave såvel smukke tallerkenanretninger som indbydende buffeter, og vi kan sørge for et solidt punktum på arrangementet med en lang række forskellige muligheder for natmad.