Uden mad og drikke spiller opholdet ikke – og heldigvis kommer du ikke til at mangle nogle af delene, når du besøger Nyborg Strand. Faktisk kan du snildt sætte næsen op efter en god oplevelse, for her på stedet får du smagen af Østfyn serveret på et sølvfad – eller i hvert fald pænt porcelæn.
På Nyborg Strand serverer vi nemlig først fremmest lokale råvarer i sæson, og det er faktisk alt andet end et benspænd her på egnen. Østfyn er velsignet med producenter og leverandører i verdensklasse. Vores velsmagende velfærdssvin kommer fra Vester Hæsinge, og vores vildt – og mange af menukortets svampe og urter – kommer fra Holckenhavn-skovene omkring os. For bare at nævne lidt
Vores økologiske grønt kommer fra vores fantastiske naboer på Rosilde Højgaard, og det er vi ekstremt tilfredse med. Det fås nemlig ikke meget bedre, og grønt spiller en stor rolle på vores tallerkener. Vi forsøger nemlig at have omtanke for vores aftryk på planeten i alt, hvad vi foretager os – også i køkkenet. Derfor finder lokale råvarer i sæson altid vej til vores menukort, og derfor er grønne elementer i retterne aldrig bare pynt eller andenviolin.
Den umage og omhu, der ligger i vores råvarer, tager vi med ind i køkkenet, når vi tilsætter vores håndværk. Vi er altid omhyggelige, når vi tilbereder din mad – for råvarens, vores og ikke mindst din skyld. Det, håber vi, at du bemærker.
Vi glæder os til at vise dig smagen af Nyborg Strand.