Madkoncept

Madkoncept

Vi er et hotel, der tager ansvar. Det gælder også i vores køkken, der har et blik for kloden. Det betyder, at grønt spiller en meget stor rolle i vores retter – uden at vi er vegetariske. Vi bruger hellere kylling og fisk end okse, men vi nærer også dyb respekt for vores traditionsrige retter, herunder vores højreb med bearnaise, som har været en favorit på menuen siden 1985. Den er særligt vigtig for vores lokale gæster, og vi værner om denne tradition.

Vores tilgang til madlavning involverer at skabe en balance mellem vores gæsters præferencer og hensynet til miljøet. Vi stræber efter at gøre vores retter mere miljøvenlige uden at gå på kompromis med kvalitet og velsmag, som er kernen i vores køkken.

Økologi og omtanke

Vi har Det Økologiske Spisemærke i bronze - din garanti for 30-60% økologi.

REFOOD certificeret

Vi bidrager aktivt til at reducere madspild ved at genanvende madrester til biogas og grøn energi.

Se også