Nyborg Strand 3

Menukort i Restaurant Stranden

Menukort i Restaurant Stranden

Velkommen i Restaurant Stranden, der drives af vores dygtige kokke- og tjenerelever.
Eleverne står bag de forskellige retter og har nøje udvalgt de anbefalede vine. Velbekomme.

Vælg mellem

Melissa & Claras forret

Mosaik af fisk og lokale efterårsgrøntsager

2022 Grauburgunder Trocken, Weingut K.F. Groebe, Rheinhessen, Tyskland

Mangals veganske forret

Svampevelouté med sprød crouton, syltede svampe og grøn æble

2016 Amarone della Valpolicella, La Casa Di Roberta, Veneto, Italien

Frederiks mellemret

Rillette af røget øko-ørred fra Vejle Ådal med agurk og krydderurter

2023 Sancerre Caillottes, Vignoble Dauny, Loire, Frankrig

Mads & Peters hovedret

Filét af dådyr fra jagten på Holckenhavn. Serveres med smørsauteret fynsk kål, confiteret jordskok, rodfrugtskum, sprød kartoffel og vildtglace med tyttebær

2021 Barbera d’Alba Butti, Tenuta Reverdito, Piemonte, Italien

Hoangs dessert

Græskar panna cotta med havtorn og honeycomb

2004 Cuvée Reserve, Château le Payral, Saussignac, Bergerac, Frankrig

Priser

2 retter

kr. 298,-

3 retter

kr. 358,-

4 retter

kr. 408,-

5 retter

kr. 448,-

Ekstra fristelser

Mads & Peters snacks

Røget andebryst, sprød butterdej med Arla Unika ost og grøn mayo

kr. 38,-

Phillips Cocktail - Gin & Aronia

Ostebræt med danske Arla Unika oste og hjemmelavet garniture

En ost kr. 68,- To oste kr. 88,- Herefter kr. 20,- pr. stk

Pinot Gris, Clos St. Urbain, Domaine Zind-Humbrecht, Alsace, Frankrig

Emmas søde fristelser med tre slags petit four

kr. 48,-