Velkommen i Restaurant Stranden, der drives af vores dygtige kokke- og tjenerelever.
Eleverne står bag de forskellige retter og har nøje udvalgt de anbefalede vine. Velbekomme.
Melissa & Claras forret
Mosaik af fisk og lokale efterårsgrøntsager
2022 Grauburgunder Trocken, Weingut K.F. Groebe, Rheinhessen, Tyskland
Mangals veganske forret
Svampevelouté med sprød crouton, syltede svampe og grøn æble
2016 Amarone della Valpolicella, La Casa Di Roberta, Veneto, Italien
Frederiks mellemret
Rillette af røget øko-ørred fra Vejle Ådal med agurk og krydderurter
2023 Sancerre Caillottes, Vignoble Dauny, Loire, Frankrig
Mads & Peters hovedret
Filét af dådyr fra jagten på Holckenhavn. Serveres med smørsauteret fynsk kål, confiteret jordskok, rodfrugtskum, sprød kartoffel og vildtglace med tyttebær
2021 Barbera d’Alba Butti, Tenuta Reverdito, Piemonte, Italien
Hoangs dessert
Græskar panna cotta med havtorn og honeycomb
2004 Cuvée Reserve, Château le Payral, Saussignac, Bergerac, Frankrig
2 retter
kr. 298,-
3 retter
kr. 358,-
4 retter
kr. 408,-
5 retter
kr. 448,-
Mads & Peters snacks
Røget andebryst, sprød butterdej med Arla Unika ost og grøn mayo
kr. 38,-
Phillips Cocktail - Gin & Aronia
Ostebræt med danske Arla Unika oste og hjemmelavet garniture
En ost kr. 68,- To oste kr. 88,- Herefter kr. 20,- pr. stk
Pinot Gris, Clos St. Urbain, Domaine Zind-Humbrecht, Alsace, Frankrig
Emmas søde fristelser med tre slags petit four
kr. 48,-