Nyborg Strand 3

Menukort i Restaurant Stranden

Menukort i Restaurant Stranden

Velkommen i Restaurant Stranden, der drives af vores dygtige kokke- og tjenerelever. Eleverne står bag de forskellige retter og har nøje udvalgt de anbefalede vine. Velbekomme.

Denne menu gælder frem til april 2025.

Vælg mellem

Andreas & Mangals forret

Skaldyrsbisque med grillede jomfruhummerhaler og dildolie

2018 Naiades, Bodegas Naia, Rueda 108,- / 548,-

Silkes veganske forret

Dahlia af marineret squash på sprød bund med ristede hasselnødder og vegansk creme fraiche

2022 Farouche, Orange, Domaine Amélie & Charles Sparr, Alsace 98,- / 498,-

Malthe og Mads’ mellemret

Paté en croûte af svinekæber fra Kæragergårds velfærdsgrise med hjemmesylt og gastrique

2021 Vallenuova Chianti Classico, DOCG, Tolaini, Toscana 118,- / 598,-

Melissa & Frejas hovedret

Velfærdskylling med sæsonens lokale grøntsager, løgpuré, rødvinssauce og pommes fondant

2022 Pinot Noir, Weingut Burg Ravensburg, Baden 98,- / 458,-

Peter og Claras dessert

Kardemommeiscreme, timianmarengs, pocheret pære og slåensirup

2004 Château Le Payral, Razac de Saussignac, Bergerac 88,-

Priser

2 retter

kr. 298,-

3 retter

kr. 368,-

4 retter

kr. 418,-

5 retter

kr. 468,-

Ekstra fristelser

Annas snacks

Fårekylling tortilla med røget creme fraiche og tatar af grøntsager

kr. 38,-

Ostebræt med danske Arla Unika oste og hjemmelavet garniture

En ost kr. 68,- Herefter kr. 20,- pr. stk

2000 Pinot Gris, Clos St. Urbain, Domaine Zind-Humbrecht, Alsace 98,- / 548,-

Emmas søde fristelser med tre slags petit four

kr. 48,-