Velkommen i Restaurant Stranden, der drives af vores dygtige kokke- og tjenerelever. Eleverne står bag de forskellige retter og har nøje udvalgt de anbefalede vine. Velbekomme.
Denne menu gælder frem til april 2025.
Andreas & Mangals forret
Skaldyrsbisque med grillede jomfruhummerhaler og dildolie
2018 Naiades, Bodegas Naia, Rueda 108,- / 548,-
Silkes veganske forret
Dahlia af marineret squash på sprød bund med ristede hasselnødder og vegansk creme fraiche
2022 Farouche, Orange, Domaine Amélie & Charles Sparr, Alsace 98,- / 498,-
Malthe og Mads’ mellemret
Paté en croûte af svinekæber fra Kæragergårds velfærdsgrise med hjemmesylt og gastrique
2021 Vallenuova Chianti Classico, DOCG, Tolaini, Toscana 118,- / 598,-
Melissa & Frejas hovedret
Velfærdskylling med sæsonens lokale grøntsager, løgpuré, rødvinssauce og pommes fondant
2022 Pinot Noir, Weingut Burg Ravensburg, Baden 98,- / 458,-
Peter og Claras dessert
Kardemommeiscreme, timianmarengs, pocheret pære og slåensirup
2004 Château Le Payral, Razac de Saussignac, Bergerac 88,-
2 retter
kr. 298,-
3 retter
kr. 368,-
4 retter
kr. 418,-
5 retter
kr. 468,-
Annas snacks
Fårekylling tortilla med røget creme fraiche og tatar af grøntsager
kr. 38,-
Ostebræt med danske Arla Unika oste og hjemmelavet garniture
En ost kr. 68,- Herefter kr. 20,- pr. stk
2000 Pinot Gris, Clos St. Urbain, Domaine Zind-Humbrecht, Alsace 98,- / 548,-
Emmas søde fristelser med tre slags petit four
kr. 48,-