Velkommen i Restaurant Stranden, der drives af vores dygtige kokke- og tjenerelever. Eleverne står bag de forskellige retter og har nøje udvalgt de anbefalede vine. Velbekomme.
Denne menu gælder frem til april 2025.
Andreas & Mangals forret
Skaldyrsbisque med grillede jomfruhummerhaler og dildolie
2018 Naiades, Bodegas Naia, Rueda
Silkes veganske forret
Dahlia af marineret squash på sprød bund med ristede hasselnødder og vegansk creme fraiche
2022 Farouche, Orange, Domaine Amélie & Charles Sparr, Alsace
Malthe og Mads’ mellemret
Paté en croûte af svinekæber fra Kæragergårds velfærdsgrise med hjemmesylt og gastrique
2021 Vallenuova Chianti Classico, DOCG, Tolaini, Toscana
Melissa & Frejas hovedret
Velfærdskylling med sæsonens lokale grøntsager, løgpuré, rødvinssauce og pommes fondant
2022 Pinot Noir, Weingut Burg Ravensburg, Baden
Peter og Claras dessert
Kardemommeiscreme, timianmarengs, pocheret pære og slåensirup
2004 Château Le Payral, Razac de Saussignac, Bergerac
2 retter
kr. 298,-
3 retter
kr. 368,-
4 retter
kr. 418,-
5 retter
kr. 468,-
Annas snacks
Fårekylling tortilla med røget creme fraiche og tatar af grøntsager
kr. 38,-
Ostebræt med danske Arla Unika oste og hjemmelavet garniture
En ost kr. 68,- Herefter kr. 20,- pr. stk
2000 Pinot Gris, Clos St. Urbain, Domaine Zind-Humbrecht, Alsace
Emmas søde fristelser med tre slags petit four
kr. 48,-