Røræg, spejlæg, brunchpølser, stegt bacon, lun kalveleverpostej m. champignon, pommes rösti, tarte flambeé, små krydrede kyllingevinger og bag-selv vafler med sirup
To slags pålæg af Kæragergård velfærdsgris, dansk chorizo pølse og fersk røget laks med rygeostsalat. Udvalg af tre danske skæreoste/danbo. To slags hjemmelavet marmelade af økologiske bær.
Forskellige skærebrød, blandede grove rundstykker, croissanter, rugbrød samt bagerens søde sager og brunsviger
Græsk yoghurt i små skåle, frugtsalat, honning af egen avl og müsli
Smør, hjemmelavet nøddecreme, blandede nødder, syltede blommer, frugtkurv og grøntsagsstænger.
Udvalg af fynske moste samt kaffe og te.
Pris pr. person kr. 340,-
Børn 4-12 år kr. 170,-
Minimum 20 fuldt betalende personer.
Serveres mellem kl. 10.00-14.00.
Buffet står fremme i 2 timer jf. Fødevarestyrelsen.
Arrangementets varighed er 3 timer,
medmindre andet aftales.