Nyborg Strand 231016 183616

Voksne

fra 13 og op efter

Deltagere

Børn

4-12 år

Baby

0-3 år

Personlig information

*Felter skal udfyldes

Personlig information

*Felter skal udfyldes

Festmiddag

Festmiddag

Oktober - December 2024

Forretter

Fennikel-rimmet økologisk ørred fra Vejle Ådal, rødbedecroudité, syrlig honning-cremefraiche, råsyltede tyttebær, rødløg og sennepsfrø, feldsalat og rustikke croutoner

Letrøget dådyrbresaola fra Holckenhavn, rygeostcreme, saltristede danske hasselnødder, æbler råsyltet under pres, syltede rødløg, urtesalat og sprød øllebrødschips

Hovedretter

Rosastegt gråandebryst og braiseret lår, honning-timianbagte persillerødder, sweet potato puré, brændt julesalat med baconknas og urtesne, gastriksauce og pommes rösti

Mørbrad og braiseret kæbe af fynsk frilandsgris med krydderurtecrust, glaserede gulerødder med purløg, brændte løg, selleripuré, sprøde flæskesvær, sauce af braiserelagen og pommes risolees med syltet sennep, rødløg og persille.

Ost      

Ostetallerken med danske økologiske oste, hjemmesylt, oliven og hjemmebagt kerneknækbrød

Desserter

Solbærpocheret pære, hasselnøddemazarin, pisket chokoladecreme, brændt hvid chokolade, solbærcoulis og små solbærkys

Triple-chokolade brownie, mandelcreme, kirsebæris, brændt mandelknas, kirsebærcoulis og perler

 

Januar - Marts 2025

Forretter

Rødbede-røget laks, estragon cremefraiche, radisesalat, syltet sennep og urteolie

Kold soufflé af fisk, marinerede muslinger, piment coulis, urtesalat, friterede kapersblomster og kapersfrugt

Hovedretter

Rødvinsmarineret stegt bryst af dansk velfærdskylling, selleripuré, ristede Karl Johan-svampe og markchampignon, bagt æblekompot med syltede rødløg og persille, rødvinssauce og Pommes Anna

Dansk kalvefilet stegt med røg og tomatstøv, rødløgschutney, vinterkål, bagte skorzonerrødder med sprød crust, persillepesto, pommes rösti og sauce diable

Ost      

Ostetallerken med danske økologiske oste, hjemmesylt, oliven og hjemmebagt kerneknækbrød

Desserter

Hvid chokolademousse med dansk æblebrændevin på nøddebisquit, hvide chokoladespåner, puré af æble, citron og kardemomme, broken gel af melisse samt saltristede hasselnødder

Gateau Marcel med brombærcoulis, vaniljeis, blåbærstøv, sprød tuile og nøddeknas

Pris

Pris pr. person fra kr. 578,-

Ovenstående pris inkluderer tre retter.
Vælg en forret, en hovedret og en dessert samt/eller en osteanretning. Hvis du ønsker at tilføje en fjerde ret, tillægges der 88 kr. pr. person.

Information

Minimum 20 fuldt betalende personer.

Andre menuforslag

Brunch 05
Brunch
Se udvalg
Nyborg Strand 40
Frokostbuffet fra 1/1
Se udvalg
MG 0918
Carverybuffet
Se udvalg
Nyborg Strand 56
Natmad
Se udvalg

Skal vi arrangere din næste fest?

Personlig information

*Felter skal udfyldes