Rødbede-røget laks, estragon cremefraiche, radisesalat, syltet sennep og urteolie
Kold soufflé af fisk, marinerede muslinger, piment coulis, urtesalat, friterede kapersblomster og kapersfrugt
Rødvinsmarineret stegt bryst af dansk velfærdskylling, selleripuré, ristede Karl Johan-svampe og markchampignon, bagt æblekompot med syltede rødløg og persille, rødvinssauce og Pommes Anna
Dansk kalvefilet stegt med røg og tomatstøv, rødløgschutney, vinterkål, bagte skorzonerrødder med sprød crust, persillepesto, pommes rösti og sauce diable
Ostetallerken med danske økologiske oste, hjemmesylt, oliven og hjemmebagt kerneknækbrød
Hvid chokolademousse med dansk æblebrændevin på nøddebisquit, hvide chokoladespåner, puré af æble, citron og kardemomme, broken gel af melisse samt saltristede hasselnødder
Gateau Marcel med brombærcoulis, vaniljeis, blåbærstøv, sprød tuile og nøddeknas
Ceviche af letsaltet økoørred fra Vejle Ådal, ørredrogn, havtorn, syltede rødløg, feldsalat, karse og røget mayo
Grillede hvide asparges med mousselinemayo, tallerkensmækkere, frissé og syltede sennepsfrø
Dansk velfærdsmørbrad og ristet krydderpølse af velfærdsgris fra Kæragergård, ramsløgpesto, marinerede Falsterlinser, forårsløg, spinat, pommes rösti og ølskysauce
Stegt filet af fynsk velfærdskalv, æble- og fennikelkompot, sommerkål med brunet smør og hasselnødder, sprøde pommes paille, nye danske kartofler og æble-kalvesky
Ostetallerken med danske økologiske oste, hjemmesylt, oliven og hjemmebagt kerneknækbrød
Blondie med rabarbersorbet, tryksyltet æble, Ruby chokoladekrystaller og æblecur
Jordbær- og hvid chokolade panna cotta med hasselnøddecrumble, friske jordbær og puré
Pris pr. person fra kr. 578,-
Ovenstående pris inkluderer tre retter.
Vælg en forret, en hovedret og en dessert samt/eller en osteanretning. Hvis du ønsker at tilføje en fjerde ret, tillægges der 88 kr. pr. person.
Minimum 20 fuldt betalende personer.