Fennikel-rimmet økologisk ørred fra Vejle Ådal, rødbedecroudité, syrlig honning-cremefraiche, råsyltede tyttebær, rødløg og sennepsfrø, feldsalat og rustikke croutoner
Letrøget dådyrbresaola fra Holckenhavn, rygeostcreme, saltristede danske hasselnødder, æbler råsyltet under pres, syltede rødløg, urtesalat og sprød øllebrødschips
Rosastegt gråandebryst og braiseret lår, honning-timianbagte persillerødder, sweet potato puré, brændt julesalat med baconknas og urtesne, gastriksauce og pommes rösti
Mørbrad og braiseret kæbe af fynsk frilandsgris med krydderurtecrust, glaserede gulerødder med purløg, brændte løg, selleripuré, sprøde flæskesvær, sauce af braiserelagen og pommes risolees med syltet sennep, rødløg og persille.
Ostetallerken med danske økologiske oste, hjemmesylt, oliven og hjemmebagt kerneknækbrød
Solbærpocheret pære, hasselnøddemazarin, pisket chokoladecreme, brændt hvid chokolade, solbærcoulis og små solbærkys
Triple-chokolade brownie, mandelcreme, kirsebæris, brændt mandelknas, kirsebærcoulis og perler
Rødbede-røget laks, estragon cremefraiche, radisesalat, syltet sennep og urteolie
Kold soufflé af fisk, marinerede muslinger, piment coulis, urtesalat, friterede kapersblomster og kapersfrugt
Rødvinsmarineret stegt bryst af dansk velfærdskylling, selleripuré, ristede Karl Johan-svampe og markchampignon, bagt æblekompot med syltede rødløg og persille, rødvinssauce og Pommes Anna
Dansk kalvefilet stegt med røg og tomatstøv, rødløgschutney, vinterkål, bagte skorzonerrødder med sprød crust, persillepesto, pommes rösti og sauce diable
Ostetallerken med danske økologiske oste, hjemmesylt, oliven og hjemmebagt kerneknækbrød
Hvid chokolademousse med dansk æblebrændevin på nøddebisquit, hvide chokoladespåner, puré af æble, citron og kardemomme, broken gel af melisse samt saltristede hasselnødder
Gateau Marcel med brombærcoulis, vaniljeis, blåbærstøv, sprød tuile og nøddeknas
Pris pr. person fra kr. 578,-
Ovenstående pris inkluderer tre retter.
Vælg en forret, en hovedret og en dessert samt/eller en osteanretning. Hvis du ønsker at tilføje en fjerde ret, tillægges der 88 kr. pr. person.
Minimum 20 fuldt betalende personer.