Frokostbuffeten gælder fra den 1. januar til den 31. marts 2025.
Håndpillede Skagerrak rejer, hjemmelavet mayo, citronperler
Roastbeef af dansk højreb med pickles og sprøde pommes paille
Nøddemarinerede bagte rødder, humus og puffet boghvede
Rødkålssalat med hvedekerner, rosiner og mandler
Sæsonens blandede salat
3 slags danske oste med hjemmelavet garniture og kiks
Bagerens fristende søde sager, desserter, kager og tærter
Hjemmebagt rugbrød, madbrød og øko-smør
Stegte lår af dansk velfærdskylling med gremolata, små tomater, hvidløgsristede kikærter og løg
Dagens fisk fra skånsom fangst, bagt med pesto, grøntsagssauté og kold karsedip
Dahl med danske linser, grøntsager, varme krydderier og vegansk ”plante fraiche”
Frokostbuffeten gælder fra den 1. april til den 30. september 2025.
Dagens fisk af skånsom fangst bagt med honning og grov sennep, frisésalat, syrnet urtefløde og knasende boghvedekerner
Roastbeef af dansk oksehøjreb med peberfrugt-relish, sprøde croutoner, bagte løg og spirer
Spidskålsslaw med radicchio, ærter og æbler i sursød mayo
Vegansk bagt fennikel med karse, havtorn og hummus af danske kikærter og drys af ristede solsikkekerner
Dagens friske salater
3 slags danske oste med hjemmelavet garniture og kiks
Bagerens fristende søde sager, desserter, kager og tærter
Hjemmebagt rugbrød, madbrød og øko-smør
Urtebagt dansk laks med håndpillede rejer, spinat, linser og urtepurésauce
Mignon af fynsk velfærdsgris med svampecreme og agurkesalat
Churrasco med sæsongrøntsager, ristede plantbites og chimichurri
Prisen er 378,- pr. person
Prisen for børn 4-12 år er kr. 189,-
Minimum 20 fuldt betalende personer.
Buffet står fremme i 3 timer jf. Fødevarestyrelsen.
Arrangementets varighed er max 5 timer.