Frokostbuffeterne gælder fra den 1. oktober 2024 til den 31. december 2024.
Håndpillede Skagerrak rejer, hjemmelavet mayo og citronperler
Roastbeef af dansk højreb med pickles og sprøde pommes paille
Nøddemarinerede bagte rødder, hummus og puffet boghvede
Rødkålssalat med hvedekerner, rosiner og mandler
Sæsonens blandede salat
3 slags danske oste med hjemmelavet garniture og kiks
Bagerens fristende søde sager, desserter, kager og tærter
Hjemmebagt rugbrød, madbrød og øko-smør
Stegte lår af dansk velfærdskylling med gremolata, små tomater, hvidløgsristede kikærter og løg
Dagens fisk bagt med pesto, grøntsagssauté og kold karsedip
Dahl med danske linser, grøntsager, varme krydderier og vegansk ”plante-fraiche”
Fisk og skaldyrsalat med æble og krydderurter
Fynsk Coppa, Arla Unika Havgus og løgmarmelade
Kolde bagte rødbeder med æble-, chili- og honning-vinaigrette, miso-mayo og solsikkekerner
Rød couscoussalat med tomat og grillet peberfrugt
Sæsonens blandede salat
3 slags danske oste med hjemmelavet garniture og kiks
Bagerens fristende søde sager, desserter, kager og tærter
Hjemmebagt rugbrød, madbrød og øko-smør
Honningbagt dansk laks, stegt græskar med syltet sennep, fennikel og hvidvinscreme
Tartelet med hønsefrikassé
Vegansk bourguignon med champignon, perleløg, rødvin og plantebacon
Varmrøget øko-ørred fra Vejle Ådal med krydderurtecremefraiche og feldsalat
Lufttørret Nyborg Strand skinke af fynsk gourmetgris med bagte æbler og grovsennepsmayo
Bagt vintergrønt med nøddepesto og krydderurtetopping
Rødbedesalat, rødbedeblade, nødder og råsyltede mørke bær
Grønsalat á la Waldorf
3 slags danske oste med hjemmelavet garniture og kiks
Bagerens fristende søde sager, desserter, kager og tærter
Hjemmebagt rugbrød, madbrød og øko-smør
Pankopanerede rødspættefileter med rustik hjemmelavet remolade
Bovsteg med sprøde svær af fynsk velfærdsgris, speltotto med grøntsager og rødvinssauce
Vegansk bønnegryde med skorzonerrødder, rødløg, østershatte og chimichurri
For at få en prisoversigt for menuen, er du velkommen til at kontakte vores selskabskoordinator på
tlf. 28 10 40 44 eller via lak@nyborgstrand.dk
Minimum 20 fuldt betalende personer.
Buffet står fremme i 3 timer jf. Fødevarestyrelsen.
Arrangementets varighed er max 5 timer.