Varme retter
Røræg, spejlæg, brunchpølser, bacon, lun kalveleverpostej m. champignon, pommes rösti, grønsagstærte med hytteost, små krydrede kyllingevinger og bag-selv vafler med ahornsirup.
Â
Pålæg og ost
Kogt skinke, dansk chorizopølse, rullepølse og fersk røget laks med rygeostsalat.
Udvalg af 3 danske skæreoste/danbo. Hertil to slags hjemmelavet marmelade af økologiske bær.
Â
Friskbagt brød
Forskellige skærebrød, blandende grove, hjemmebagte rundstykker, croissanter, rugbrød, sødt fra bageren og brunsviger.
Â
Øvrigt tilbehør
Græsk yoghurt i små skåle, frugtsalat, blomsterhonning og müsli.
Smør, hjemmelavet nøddecreme, blandede nødder, syltede blommer, frugtkurv og grøntsagsstænger.Â
Â
Drikkevarer
Fynske moste, kaffe og te.
Pris pr. person kr. 330,-
Børn 4-12 år kr. 165,-
Minimum 20 fuldt betalende personer.
Â
Serveres mellem kl. 10.00-14.00.
Â
Buffet står fremme i 2 timer jf. Fødevarestyrelsen.
Â
Arrangementets varighed er 3 timer,
medmindre andet aftales.